Jobb lesz a banános palacsintám állaga, ha zabpelyhet keverek hozzá?
Figyelt kérdés
Akárhányszor csináltam,mindig szétment,nem tudtam átfordítani.2016. ápr. 5. 16:36
1/1 MCsperX válasza:
Szerintem inkább rakj hozzá több tojást (akár többet is). Nekem ez válik be, ha nagyon szakadós. ha sok tojás van benne, vékonyabb is lehet a tészta, akkor sem szakad szét, rugalmasabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!