Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Jobb lesz a banános palacsintá...

Jobb lesz a banános palacsintám állaga, ha zabpelyhet keverek hozzá?

Figyelt kérdés
Akárhányszor csináltam,mindig szétment,nem tudtam átfordítani.
2016. ápr. 5. 16:36
 1/1 MCsperX válasza:
Szerintem inkább rakj hozzá több tojást (akár többet is). Nekem ez válik be, ha nagyon szakadós. ha sok tojás van benne, vékonyabb is lehet a tészta, akkor sem szakad szét, rugalmasabb lesz.
2016. ápr. 10. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!