Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak 4 liter (! )...

Mit csináljak 4 liter (! ) tejföllel?

Figyelt kérdés

Sokkal több volt, de már sokat felhasználtam: csináltam

- rakott krumplit (arra egy litert öntöttem)

- habart levesbe ment egy fél liter.

Mi tudnék még csinálni???

Két hét múlva jár le a szavatossága. És nem ehetünk minden nap tejfölöset!?!

2016. ápr. 1. 10:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Pizzaalapot is lehet belőle keverni, sóval, zöldfűszerrel, fokhagymával, főleg a halas, vagy tenger gyümölcseivel, esetleg zöldségekkel vagy maradék sülthússal, csirkemájjal készített házi pizzára. Pogácsába, kevert sütikbe, muffinokba kiváló, vagy rétestölteléknek sósan, tojássárgával összekeverve. Ha teszel bele egy kis sajtot, vagy párolt, kis kockákra vágott zöldségeket, akkor egy gyors vacsorának, vagy hús mellé köretnek is remek. Lasagnéba is rakhatod, ha szeretitek, szintén a sós-tojásos-sajtos vagy zöldfűszeres változatot, parajjal felváltva rétegezve, megbolondítva egy kis apróra vágott, ropogósra sütött baconnel pl.

Két hét alatt simán elfogy 4 liter, ne izgulj.:-)

2016. ápr. 1. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!