Töltött dagadóba petrezselymet is tennék. Bocs, ha hülye a kérdésem:a petrezselymet meg kell mosni felhasználás előtt?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 19:05
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy meg. Ha rám hallgatsz, akkor finomra vágod, bár ez opcionális, ki hogy szereti, és egy kevés fűszeres vajon futtasd meg. Utána mehet bele.
2/6 anonim válasza:
Igen, ahogy esik az eső, az felveri a földet a leveleire, amitől földes, sáros lehet, leginkább ezért kell megmosni, de nyilván száz más módon is szennyeződhet, úgyhogy érdemes leöblíteni, és a nagyja vizet lerázni róla.
A tölteléknek jó ízt ad, ha zsiradékon finomra vágott hagymát pirítasz , ha megpirult, lehúzod a tűzről ebbe beleteheted a finomra vágott petrezselyem zöldet, hogy egy kicsit párolódjon.
(nem igazán kell visszarakni a lángra, ennyi kb elég neki, és mehet is a töltelékbe.)
3/6 anonim válasza:
Igen, alaposan meg kell mosni használat előtt.Én mindig nyersen, finomra vágva teszem a töltelékbe, hiszen úgyis sül még együtt vele, nem marad nyers, de, ha az maradna sem lenni semmi baj, minél frissebb, annál aromásabb.
4/6 anonim válasza:
Célszerű megmosni, főleg, ha szabad földön termett, hiszen lehet, hogy akár cicus-kutyus "rápislantott", meg egyébként is földes, poros lehet.
5/6 B. Judit válasza:
Minden válasz jó, de még kiegészíteném: mindent moss meg mielőtt feldolgozod!Húst, zöldséget, gyümölcsöt!
6/6 anonim válasza:
Nem csak a zöldséget, gyümölcsöt és húst stb. mosd meg, hanem a kezedet is jó alaposan a főzés előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!