Miért érdemes a májat tejbe áztatni felhasználás előtt?
Figyelt kérdés
van értelme fokhagymás tejbe áztatni?#máj #tejbe áztatott máj
2014. szept. 19. 13:08
1/4 anonim válasza:
Igen, sokkal puhább lesz az állaga, amikor megsütöd. Tej helyett olajban is pácolhatod.
2/4 anonim válasza:
Azt mondják, sülés után puhább, zamatosabb a belseje.
3/4 A kérdező kommentje:
nyamm!
2014. szept. 19. 13:27
4/4 mustafa33 válasza:
Ha nem sütöd túl sokáig, nem sózod meg és nem öntesz alá vizet, tej nélkül is vajpuha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!