Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért érdemes a májat tejbe...

Miért érdemes a májat tejbe áztatni felhasználás előtt?

Figyelt kérdés
van értelme fokhagymás tejbe áztatni?

#máj #tejbe áztatott máj
2014. szept. 19. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokkal puhább lesz az állaga, amikor megsütöd. Tej helyett olajban is pácolhatod.
2014. szept. 19. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, sülés után puhább, zamatosabb a belseje.
2014. szept. 19. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
nyamm!
2014. szept. 19. 13:27
 4/4 mustafa33 ***** válasza:
100%
Ha nem sütöd túl sokáig, nem sózod meg és nem öntesz alá vizet, tej nélkül is vajpuha lesz.
2014. szept. 21. 00:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!