Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Akarsz egy nagyon egyszerű...

Akarsz egy nagyon egyszerű fogyókúrás ételt? Kattints ide!

Figyelt kérdés

Nos a dolog rendkívül egyszerű! Végy egy fej salátát (fejes vagy jég) és mossál meg pár levelet. Vegyél 10-20 dkg sajtot, (füstölt, trappista, camembert, Pannónia, bármi...) és kockázd fel. A sajtdarabkákat csomagold be salátalevélbe, és tömd a szádba :))

Jó étvágyat!

Egy kedves ismerős ajánlotta aki már 20!! leadott kilón túl van, hogy néha ezt eszik vacsorára. Nagyon megtetszett! Természetesen variálható a végtelenségig, sonkakockával, juhtúróval, stb. (ki mit szeret)

Én ma ezt reggeliztem (nagydarab pasi vagyok) 7 tekercs után jóllaktam. Amibe kb 10dkg sajt volt. Feleségem 4-után lakott jól. Csak diétásabb reggeli (vagy vacsora) mint egy szalonnás rántotta friss kenyérrel..:))

Szóval nekem nagyon megtetszett, remélem Nektek is!

Üdv.

2010. ápr. 2. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
köszi, rendes vagy :D
2010. ápr. 2. 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Na ezt majd én is kipróbálom:) úgyis annyi salátát eszek mint egy nyúl (-11kg)
2010. ápr. 2. 21:31
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Én is imádom a zöldségeket! köszi a tippet:) én meg szülés utáni 5 kg maradéktól szeretnék megszabadulni:)
2010. ápr. 2. 22:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Jaa azt talán nem domborítottam ki eléggé hogy laktató!!! Sokat agyaltam azon hogy mi lenne az az étel amit büntetlenül lehet enni, ha farkaséhes az ember, hát lehet hogy ez az... Bár akkor lehet hogy sárgarépát kéne becsomagolni, mert a sajtban azért van kalória.
2010. ápr. 2. 22:09
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Hú basszus, 7 éve nem ettem se húst, se kenyeret, se sajtot de ezért feladom!!! Szerinted úgyis jó, ha sajt helyett tarját teszek bele?:D:D:D Még 8 kilót kellene leadnom és a BMI indexem 16 lesz:D
2010. ápr. 2. 22:10
 6/15 A kérdező kommentje:

Tarját? Simán...:))

Örülök hogy tetszik!!

2010. ápr. 2. 22:16
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Terjeszd az igét testvér!!4
2010. ápr. 2. 23:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Köszi az ötletet, bár nem magamnak csináltam, hanem a tengerimalacaimnak, de Ők díjazták! :D

Én karalábélevél csíkokba tettem dolgokat, feltekertem és azt adtam Nekik. :)

Én nyárra tervezem a fogyókúrát, addig nem nyulaskodom. :)

2010. ápr. 2. 23:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon jó! ki is fogom próbálni!
2010. ápr. 10. 15:27
 10/15 A kérdező kommentje:

Pfúúú... Azóta tovább variáltam a dolgot. Juhtúrót is csomagolok, meg olyan csipetnyi kiegészítőket, amik pikánsabbá teszik a falatkákat. Gondolok itt olajbogyóra, kaviárra, fokhagymára. De elhatároztam hogy ki fogom próbálni ruszlival is. Nagyon rákattantunk... Párommal egy hét alatt, legalább 6 fej salátát pusztítottunk el. Neki is nagyon ízlik!

:DDDD

2010. ápr. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!