Akarsz egy nagyon egyszerű fogyókúrás ételt? Kattints ide!
Nos a dolog rendkívül egyszerű! Végy egy fej salátát (fejes vagy jég) és mossál meg pár levelet. Vegyél 10-20 dkg sajtot, (füstölt, trappista, camembert, Pannónia, bármi...) és kockázd fel. A sajtdarabkákat csomagold be salátalevélbe, és tömd a szádba :))
Jó étvágyat!
Egy kedves ismerős ajánlotta aki már 20!! leadott kilón túl van, hogy néha ezt eszik vacsorára. Nagyon megtetszett! Természetesen variálható a végtelenségig, sonkakockával, juhtúróval, stb. (ki mit szeret)
Én ma ezt reggeliztem (nagydarab pasi vagyok) 7 tekercs után jóllaktam. Amibe kb 10dkg sajt volt. Feleségem 4-után lakott jól. Csak diétásabb reggeli (vagy vacsora) mint egy szalonnás rántotta friss kenyérrel..:))
Szóval nekem nagyon megtetszett, remélem Nektek is!
Üdv.
Tarját? Simán...:))
Örülök hogy tetszik!!
Köszi az ötletet, bár nem magamnak csináltam, hanem a tengerimalacaimnak, de Ők díjazták! :D
Én karalábélevél csíkokba tettem dolgokat, feltekertem és azt adtam Nekik. :)
Én nyárra tervezem a fogyókúrát, addig nem nyulaskodom. :)
Pfúúú... Azóta tovább variáltam a dolgot. Juhtúrót is csomagolok, meg olyan csipetnyi kiegészítőket, amik pikánsabbá teszik a falatkákat. Gondolok itt olajbogyóra, kaviárra, fokhagymára. De elhatároztam hogy ki fogom próbálni ruszlival is. Nagyon rákattantunk... Párommal egy hét alatt, legalább 6 fej salátát pusztítottunk el. Neki is nagyon ízlik!
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!