Van valakinek egyszerű lekvárfőzési technikája?
Figyelt kérdés
Kaptam egy láda őszibarackot és lekvárt szeretnék főzni belőle, de nem akarok sokat pepecselni. Évekkel ezelőtt hallottam egy nagyon egyszerű módot, de fogalmam sincs már róla. Köszi, ha vannak ötletek!2011. júl. 20. 20:21
1/3 anonim válasza:
Őszibarackból nagyon nehéz lekvárt főzni, mert nagy a víztartalma.
2/3 anonim válasza:
Dzsemfix? Tán tavaly előtt csináltunk vele, jó lett.
3/3 anonim válasza:
Gyümölcsöt megmosom,kimagozom,majd botmixerrel összetöröm.Fölteszem,majd forrás után pár perc rotyogtatás után,bele a dzsemfix,majd mehet az üvegekbe.Ettől gyorsabb,egyszerűbb módot nem ismerek.Oly annyira egyszerű,hogy amikor kórházban voltam,a férjem csinálta meg..Mi mindig így készítjük a lekvárt,nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!