Télire, hogy kell vegyesvágottat ugy elrakni, hogy ne forrjon fel?
Figyelt kérdés
2008. szept. 20. 11:29
1/2 anonim válasza:
Szia! Nagyon jól bevált recept:Vödrös savanyúság Hozzávalók:8 liter víz,
2liter 10%-os ecet
24dkg só
80 dkg cukor
1 ek. kömény
1 ek. szemesbors
1 ek.koriander
1 ek. mustármag
10-12 babérlevél
1 ek.szalicil
1 ek.borkén
A hozzávalókat felforraljuk,a szalicilt és a borként csak a végén tesszük bele,kihűtjük a levet. a zöldségeket összedarabolva belerakjuk a vödörbe,ráöntjük a levetés jó szorosan rárakjuk a tetejét.3-4 nap múlva már fogyasztható.ez a mennyiség kb 15-20 literes vödörbe elég.ha többet vagy kevesebbet szeretnél,változtass az arányokon.álam sosem romlott meg.A lé 1évig jó,közben lehet hozzátenni-kivenni belőle,tehát nem kell mindent egyszerre megvenni hozzá,ahogy terem.remélem neked is ízleni fog.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megprobálom :D
2008. szept. 20. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!