Blade Bone kérdése:
Milyen jó fűszerek vannak amik szerintetek kiválóak?
Figyelt kérdés
Pl pörköltekhez, sült húsokhoz, amik amolyan extra ízt adnak. Férfi vagyok és én csak ételízesítőt szoktam szórni kb mindenbe amit készítek, de nem ad valami nagy ízt, meg olyan lapos tőle az étel. Persze hagymát, borst, fokhagymát, paprikát, paradicsomot szoktam, de ez nem elég, több ízt szeretnék érezni. :P2016. márc. 1. 12:14
11/11 anonim válasza:
Ha megírod, akár itt, akár privátban, hogy általában miket szoktál főzni, akkor megírom neked, hogy mivel kell, vagy legalábbis én mivel szoktam azokat az ételeket fűszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!