Színesbors, kapor, sáfrány - összeillenek ezek a fűszerek, ha tarjaszeleteket sütünk sütőben?
Figyelt kérdés
A férjem ötlete volt, nem az enyém:)2015. febr. 27. 10:51
1/3 Ügyet Lenke válasza:
lehet neki illik, én húsra soha nem tennék sem kaprot, sem sáfrányt...neh húsra való fűszerek, salátákhoz, káposztához stb a kapor, a sáfrány meg rizs, rizottó, levesekbe...
2/3 anonim válasza:
ezekből kiváló mártást lehet készíteni a húshoz.
3/3 anonim válasza:
Így van, a színesborsot esetleg rádarálhatod a só mellett, de a kapor mártásnak való, vagy halfűszerként ismerem.
A sáfrány kiváló a húslevesbe, de húsra teljesen felesleges. Képzeld milyen színe lenne a tarjának a zöld kaportól és a sárga sáfránytól:)
A fokhagyma viszont szerintem nagyon illik hozzá, ha finomat akar a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!