Gombás ételt (pl. gombaleves) (a hűtőből) érdemes-e (szabad -e) fogyasztás előtt felforralni)?
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 11:41
1/5 anonim válasza:
Természetesen szabad és érdemes.
2/5 anonim válasza:
Miért is ne. Az átforralás semminek nem árt, főleg a gomba esetében akár hasznos is lehet.
3/5 anonim válasza:
Én csak simán megmelegítem, nem forralom.
Ha romlott, akkor már az sem segít rajta.
Mikor a leves? Gombás ételt nem tárolok sokáig.
Főzéstől számítva még két napig biztosan okés.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. - Az éjjel főztem (Még pénteken főztem csirkeapróléklevest ///becsináltleves - Petőfi-leves...minek nevezzelek/// - és abból megmaradt egy csomó lé plusz benne különféle forgácsok - zöldség, hús... Öntöttem bele konzervborsókat, meg konzervgombát, összefőztem, és nagyon finom (valami leves) lett.(ffi 59)
2016. febr. 25. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!