Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Gombás ételt (pl. gombaleves)...

Gombás ételt (pl. gombaleves) (a hűtőből) érdemes-e (szabad -e) fogyasztás előtt felforralni)?

Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen szabad és érdemes.
2016. febr. 25. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért is ne. Az átforralás semminek nem árt, főleg a gomba esetében akár hasznos is lehet.
2016. febr. 25. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak simán megmelegítem, nem forralom.

Ha romlott, akkor már az sem segít rajta.

Mikor a leves? Gombás ételt nem tárolok sokáig.

Főzéstől számítva még két napig biztosan okés.

2016. febr. 25. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

*Mikori

:)

2016. febr. 25. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. - Az éjjel főztem (Még pénteken főztem csirkeapróléklevest ///becsináltleves - Petőfi-leves...minek nevezzelek/// - és abból megmaradt egy csomó lé plusz benne különféle forgácsok - zöldség, hús... Öntöttem bele konzervborsókat, meg konzervgombát, összefőztem, és nagyon finom (valami leves) lett.(ffi 59)
2016. febr. 25. 16:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!