Miért lett a tepsis karfiolom száraz? (Folyt. Lennt)
Figyelt kérdés
Olyan 5 percig vízben előfőztem, amikor beletudtam szurni a villát, akkor kiszedtem, utánna a jénaiba, rizs hus karfiol tejfelt tettem, de a karfiol 20,30,40 és 50 perc után is száraz volt... Mit rontottam el?
Köszönöm a választ!
2010. márc. 31. 16:18
1/8 anonim válasza:
20%-os tejfelt kellet volna és olajjal meglocsolni, az es ártana ilyenkor a tejfelt két tojással elkeverni és úgy locsolni.
2/8 anonim válasza:
Mi is igy készitettük a karfiolt,de nekünk nem száradt ki!Lehet kevés volt a tejföl amivel nyakon öntötted a karfiolt?
3/8 A kérdező kommentje:
5 dl és 10%-os, lehet ez volt a baj,
máskor olajat öntök a tejfel tetejére, + két tojás, ahogy ajánlotta az első válaszoló.
2010. márc. 31. 16:48
4/8 anonim válasza:
Kikented a tepsit? Én pl. közé is szoktam tenni tejfölt, nem csak a tetejére.
5/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy közé? a karfiol alá és felé is?
Mert nekem rizs hus karfiol és tejfel volt a sorrend.
Nem kentem ki a tepsit.
2010. márc. 31. 21:01
6/8 anonim válasza:
Én rétegezni szoktam, hogy a húst összekeverem a rízzsel, alulra teszem rá a karfiol és még rá a tetejére megint husis rízs, plusz tejföl minden réteg közé a tetejére meg sajt.
7/8 A kérdező kommentje:
legközelebb én is így csinálom!
Köszönöm a segítséget!
2010. ápr. 1. 09:31
8/8 anonim válasza:
Akkor szerintem azért lett száraz, mert nem kented ki a tepsit. Én zsírral szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!