Azt hogyan kell csinálni, hogy a rántott hús panírja szép sima legyen (akár csirke, akár sertéshús)?
Figyelt kérdés
Nekem nem szokott szépre sikerülni, hanem olyan durva-rücskös ilyesmi.... (ffi 59).2016. febr. 19. 15:23
1/4 anonim válasza:
Nem sózom a sertés hust, csak jól kiklopfolom, és a tojásba teszek sót. Igy a hus nem vizesedik be, és puha is marad. A csirkét sózom, de ott nem szokott a panir felpuposodni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi - de ez nem olyan púposodós dolog (szerintem) - hanem valami más. Lehet, hogy bele kell nyomkodni a prézlit a végén? Ugye (ha jól tudom) az úgy van, hogy : lisztbe, aztán tojásba, aztán prézlibe (?)
2016. febr. 19. 20:00
3/4 anonim válasza:
Én úgy csinálom hogy prézli tojás prézli. És a második prézlit rá kell nyomkodni. De van zsemle morzsa meg panír morzsa. Az apróbb szemű finomabbra őrölt én azzal panírozok. A durvább szeműt derelyéhez gombóchoz használom
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2016. febr. 20. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!