Mivel sűrítsem be a pudingot krém állagúra?
Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 12:20
2/9 A kérdező kommentje:
Már megfőztem a ˝pudingot˝ csak tűl híg lett
2016. febr. 12. 12:36
3/9 anonim válasza:
Mennyi tejet tettél hozzá? Ha többet, akkor egy kis tejbe keverj lisztet és azt add hozzá, és forrald össze.
4/9 anonim válasza:
Többféle megoldás van:
1. Főzd fel újra, és egy tojássárgáját keverj el benne
2. Kicsi zselatinnal is lehet zselésíteni
3. Keményítőt is belefőzhetsz
5/9 anonim válasza:
Annyi tejet adtál hozzá amennyi meg volt adva? Mennyi ideig főzted? Nekem akkor szokott híg lenni, ha nem főzöm elég ideig.
6/9 anonim válasza:
miközben főzöd, olvassz fel benne egy kis margarint/vajat. miután kihűl szép, kenhető krémed lesz
7/9 anonim válasza:
Legközelebb tégy bele kevesebb folyadékot, ezt a produktumot pedig nevezd át sodónak :)
8/9 anonim válasza:
Komolyan eddig jut a világ?????? Ott nagy baj lehet ha valaki egy pundingot nem kepes megfozni! Mellesleg megsugom, hogy a csomagolas hatuljara a gyengebbek kedveert le van irva hogyan keszitsd el... Aaaaaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!