Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Epres krém készítés?

Epres krém készítés?

Figyelt kérdés

A tortához készítettem epres krémet. Az epreket összetörtem nagyobb darabokra a hab már kész volt és fakanállal összedolgoztam. Aztán az egyik észlény neki rontott habverővel és az egészet összetörte, folyik az egész, meg lehetne inni. Ezt meg lehetne még menteni valahogyan??

Nagyon örülnék neki!


2015. jún. 13. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
rakhatsz bele habfixet, de nem valószínű, hogy működni fog... esetleg megfőzheted pudingá (keményítővel, pudingporral vagy talán még liszttel is), és csinálhatsz belőle krémet (vajat hozzákeverve amikor kihűlt)
2015. jún. 13. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ebből már tortakrém sehogyan sem lesz.

Lefagyasztva fagyiként még el tudjátok fogyasztani.Tortakrémet sajnos újat kellene csinálnod.

2015. jún. 13. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!