Hogyan kell csomómentes pudingot/krémet főzni?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek! Normális válaszokat várok. Előre is köszönöm! :) 17/L2013. aug. 5. 15:46
1/4 anonim válasza:
Hát... folyamatosan kell kevergetni a pudingot, mikor beleöntöd a tejbe a cukros pudingport :)
2/4 anonim válasza:
A pudingport még szárazon keverd el a cukorral. A tejet kanalanként add hozzá, minden kanál után keverd meg kézi habverővel. A felforrt tejbe lassan folyasd bele, közben folyamatosan kevergesd kézi habverővel a tejet, így nem csomósodik össze.
3/4 anonim válasza:
Ja, az kimaradt, hogy ha csomós krémet vagy pudingot sikerült készítened, keverd át mixerrel, általában a nagyobb csomókat elkeveri.
4/4 anonim válasza:
Én is hasonlóra "esküszöm" minta második. A pudingport elkeverni a cukorral. Majd valóban szinte kanálnyi mennyiségenként kel hozzá adni a tejet. Minden hozzá adás után el kell keverni. Majd mikor már eléggé sok tej van hozzá öntve, és szép sima, akkor én hozzá szoktam önteni a maradék tejet is, és úgy forralom fel, főzöm meg.
Ja, és én simán, egy egyszerű villával szoktam keverni, így is mindig csomómentes.
Ráadásul így csak egy edényt koszolok össze. Mert ugye amiben megfőzöm, abban kezdem el simára keverni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!