Sajtal sonkaval (szilvaval) toltott csirkemellt fogok csinalni. Ha a feltekert, panirozott sutesre varo csirkemellt 24 oraig a hutobe hagyom megfog romlani? Inkabb sussem ki egybol?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 20:28
1/3 anonim válasza:
Vagy sütés elött panírozd - összekészítheted elöre, vagy ha feltétlen elöre akarod panírozni, akkor süsd meg félig, és másnap frissen süsd át még egyszer.
A nyers panír igen romlandó.
2/3 anonim válasza:
Ha friss hozzávalókból készíted akkor semmi baja nem lesz.
3/3 anonim válasza:
Teljesen elő lehet készíteni a betöltött húsokat, de a panírozás az legyen a sütés előtt.
A bepanírozott hűtőben tartott hús sajnos eláztatja a prézlit, és sanszos, hogy lejön sütés közben.
Tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!