Főtt tojás héja tépi a fehérjét amikor hámozom. Mit rontok mindig el?
Hasonló kérdésekre adott válaszban sokan írtak a sózott vízben főzésről és utána
a hidegvízben lehűtésről, de senki nem említette a tojáskiszúró használatát.
Főzés előtt a kiszúró tűhegyével parányi lyukat kell csinálni a tojás héján.
A titok nyitja, hogy a tojás héját alaposan össze kell törni. Vagy végig görgeted a tenyereddel az asztalon, vagy a videóban látható módon csinálod.
Eleve SZÁZNAPOS TOJÁSOKAT kell vásárolnod, azokkal semmi gond nem lehet! (Azt még hámoznod se kell, csak zutty, úgy, ahogy van, már fogyaszthatod is!...)
Tovább egyszerűsítheted a dolgot, hogy előbb veszel néhány ezer drb. nyerstojást, aztán elásod őket a kertben, és 100 naponként előásod a szükséges mennyiséget! (Igaz, hogy így néhány éven belül, már többszáznapos tojásaid lesznek, de annál jobb! Azoknak a héja már tutira nem fog hozzátapadni a fehérjéjéhez…
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!