Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért nem lesz soha omlós a...

Miért nem lesz soha omlós a linzerem?

Figyelt kérdés
Mindig olyan kemény, sületlen keksz-íze van :(
2015. dec. 19. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen receptet használsz?


VAgy a recepted rossz, vagy a sütési höfok nem stimmel, esetleg rossz a sütöd.

2015. dec. 19. 08:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet kevés benne a zsiradék és egy kanál tejfölt is tegyél bele.
2015. dec. 19. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg rossz a recept, kevés benne a zsyradék, vagy túl sokat lisztezel alá, amitől kemény lesz a tészta.
2015. dec. 19. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A recept nélkül nem lehet konkrétan semmit mondani.
2015. dec. 19. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
40 dkg liszt, 25 margarin, 12,5 porcukor, 1 tojás. Nem szabd túlsütni!
2015. dec. 20. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

ha valaki betartja a 3-2-1 arányt akkor nem fogja tudni elrontani de ha kell privátba szivesen leírom a receptet

egy cukrász

2015. dec. 27. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!