Miért nem lesz soha omlós a linzerem?
Figyelt kérdés
Mindig olyan kemény, sületlen keksz-íze van :(2015. dec. 19. 08:26
1/6 anonim válasza:
Milyen receptet használsz?
VAgy a recepted rossz, vagy a sütési höfok nem stimmel, esetleg rossz a sütöd.
2/6 anonim válasza:
Lehet kevés benne a zsiradék és egy kanál tejfölt is tegyél bele.
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg rossz a recept, kevés benne a zsyradék, vagy túl sokat lisztezel alá, amitől kemény lesz a tészta.
4/6 anonim válasza:
A recept nélkül nem lehet konkrétan semmit mondani.
5/6 anonim válasza:
40 dkg liszt, 25 margarin, 12,5 porcukor, 1 tojás. Nem szabd túlsütni!
6/6 anonim válasza:
ha valaki betartja a 3-2-1 arányt akkor nem fogja tudni elrontani de ha kell privátba szivesen leírom a receptet
egy cukrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!