Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy nem szilárdult meg a birsalmasajt?

Figyelt kérdés
Olyan sűrűbb lekvár állaga lett, kenhető. Amikor egy héttel ezelőtt csináltam, akkor tökéletesen kemény lett. Héja, magház benne van most is. Talán kevesebb cukrot tettem bele? Nem szoktam kimérni a cukrot, csak úgy szemre öntöm bele. Vagy az, hogy most több diót tettem bele?

2015. okt. 23. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem még főzni kell rajta, csak attól lehet híg, hogy még nem főtte el teljesen a benne levő vizet, nedvességet!
2015. okt. 23. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!