Mitől marad híg a birsalmasajt?
Figyelt kérdés
Anyum már több receptet is kipróbált az évek során, de mindig olyan állagú marad neki, mint a lekvár.
Lehet valami általános probléma? Pl. nem főzi elég ideig?
2014. szept. 25. 17:45
1/5 anonim válasza:
Nem írod, hogy hogyan fözi, de egyrészt a birshez nem kell külön vizet adni (pontosabban amiben elöfözik, azt a vizet nem kell beletenni utána), másrészt sokáig (4-5 óra a mennyiségtöl függöen)kell fözni, amíg a szine a világos drappról barnára változik - közben viszont kevergetni kell, mert leég.
2/5 anonim válasza:
És nem kell meghámozni, mert a pektin akkor nem kerül a birsalmasajtba.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Lehet, hogy mindkét probléma fennáll...
Na de majd most, tudományosan...! :)
2014. szept. 25. 19:16
4/5 A kérdező kommentje:
Mármint, vizet nem tesz hozzá, csak esetleg nem főzi elég sokáig. De az biztos, hogy meg szokta hámozni.
2014. szept. 25. 19:17
5/5 anonim válasza:
Sok sikert! a nem hámozós voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!