Hogyan lehet elkerülni, hogy kicsapódjon a tejföl a levesben?
Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 10:01
1/2 anonim válasza:
Ha levesbe készítjük a habarást Tejfölt liszttel/, akkor hőkiegyenlítést kell alkalmaznunk.
Ekkor a habarásba teszünk a forró levesből először keveset és fokozatosan többet, csomómentesre elkeverjük, és az így kapott masszát hozzáöntjük a leveshez
2/2 anonim válasza:
Ha csak tejfölt teszel a forró levesbe, előzőleg keverd el egy kevés langyos vízzel, hogy hígabb legyen, úgy add a leveshez.
Ne felejtsd el a tejfölt előre kivenni a hűtőből, hogy ne legyen túl hideg, mikor a forrásban lévő leveshez öntöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!