Mit kell csinálni a pácolt hússal pácolás után?
Pár napig, hűtőben még tárolhatod az olajat. De ne szobahőmérsékleten és ne napsütötte helyen!
Különböző ételekhez használnám fel: olajos alapnak, sütni benne (nem az egészet, mert mint írtad úgy túl tömény, hanem natúr olajjal keverve), balzsamecettel keverve salátaöntetnek, akár paradicsomos szószba is keverhetsz a fűszerolajból, stb.
Én olyat tanultam, hogy: olaj + mustár + szemes bors + babérlevél = ebben 2-3 napig tartani a marhahúst, napjában többször (amikor a hűtő felé járok!) megforgatni, hogy alaposan átjárja... és ennyi!
Csak a marhát pácolom, így sütés után nem lesz cipőtalp belőle, a többi husit inkább csak fűszer-keverékkel szórom meg sütés előtt 1-2 órával!
Nekem annyi is elég, az én ízlésem szerint a túl sok különböző fűszer elveszi a kaja eredeti ízét, zamatát. De ez már csak ízlés dolga!
Mi nem ontjuk ra a pacot, nem is tomeny. A pacba is tehetsz kevesebb fuszert, hogy kiprobald, ugy milyen. Mi innen nem tudjuk,nennnyire fuszerezed.:)
(Viszint a nyers hust orakig beborito olajat tuti nem hasznalnam fel, ahogy elso. May megsutve...de talan ugy sem, salatara tuti nem. De megnyugtat, ha elnek emberek, akik igy tesznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!