Miert zöld paradicsom van minden üvegekben eltett recepthez, miert nem jo az erett? Milyen eltett savanyusagot lehet csinalni az erett paradicsombol?
Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 21:16
1/4 anonim válasza:
Az érett szétmálik, ha megpróbálják besavanyítani.
2/4 anonim válasza:
Az éretlen és kemény , felszívja a fűszereket és nem megy szét . Olajba lehet eltenni érett paradicsomot is .
3/4 A kérdező kommentje:
Hat en ma megprobaltam a zöld helyettpirosat beletenni, kisebb mennyiseggel. Erett, de meg nem tulerett pirosat. KB. fel cm vastag szeletekre vagtam, igy a magja belekeveredett, de a szelet egeszben maradt. A többi receptben levö zöldseggel együtt sozva 2 oran allni hagytam, kicsavartam es üvegekbe raktam. Igy igaz, hogy mar nem latszodott szeletelt formaban, hanem hasonloan, mint a paprikacsikok.
Egyelöre hagyni kell erni, de csinalnek többet, ha tudom, h jo lesz. Ha csak esztetikailag problema, sztem minden rendben van vele, ahogy kinez.
Biztos, hogy izre minden rendben lesz?
2015. szept. 8. 21:29
4/4 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk? Próbáld ki. Kóstoldmeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!