Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miert zöld paradicsom van...

Miert zöld paradicsom van minden üvegekben eltett recepthez, miert nem jo az erett? Milyen eltett savanyusagot lehet csinalni az erett paradicsombol?

Figyelt kérdés

2015. szept. 8. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Az érett szétmálik, ha megpróbálják besavanyítani.
2015. szept. 8. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Az éretlen és kemény , felszívja a fűszereket és nem megy szét . Olajba lehet eltenni érett paradicsomot is .
2015. szept. 8. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Hat en ma megprobaltam a zöld helyettpirosat beletenni, kisebb mennyiseggel. Erett, de meg nem tulerett pirosat. KB. fel cm vastag szeletekre vagtam, igy a magja belekeveredett, de a szelet egeszben maradt. A többi receptben levö zöldseggel együtt sozva 2 oran allni hagytam, kicsavartam es üvegekbe raktam. Igy igaz, hogy mar nem latszodott szeletelt formaban, hanem hasonloan, mint a paprikacsikok.

Egyelöre hagyni kell erni, de csinalnek többet, ha tudom, h jo lesz. Ha csak esztetikailag problema, sztem minden rendben van vele, ahogy kinez.

Biztos, hogy izre minden rendben lesz?

2015. szept. 8. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
Mi honnan tudjuk? Próbáld ki. Kóstoldmeg.
2015. szept. 8. 23:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!