Rengeteg diónk van, így nyersen könnyebb pucolni, ugye nem lesz más íze attól, hogy egyből megpucolom, amint lehullik?
Figyelt kérdés
Minden nap szedek fel, és kint a kertben olyan jó idő van most, időm is van, szóval pucolom egyből, amit felszedek.
Sokkal könnyebb, mint később, amikor jól kiszárad és keményebb lesz a héja.
Viszont most az íze is egész más, nem az az igazi dióíz. Később lesz olyan, ha kicsit szárad?
2015. okt. 4. 12:23
1/5 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok, a friss diót szedem és töröm. Langyos sütőben szárítom, így nem lesz avas és sokáig eláll.
2/5 anonim válasza:
Ja ezeknek a korai dióknak még nagyobb a víztartalma, és szerintem az ízük se valami jó, kesernyés. Mi vagy kirakjuk a madaraknak, vagy megpirítjuk serpenyőben.
3/5 A kérdező kommentje:
korai?
október van...
máskor ilyenkor már fagyni szokott.
én tegnap akárhányszor elmentem mellette, mindig csipegettem, nem volt rossz íze.
egyik-másik kicsit nyers még valóban, de majd szárad.
2015. okt. 5. 07:24
4/5 anonim válasza:
Én is szeretem a majdnem nyers új diót, de azért levegős helyen kiszárítva az igazi, ha a téli-tavaszi sütikbe szánjuk.
5/5 anonim válasza:
Mostanába ne a naptárhoz igazodjunk!
Kèrdèsre válasz.. Ha frissen töröd ès el szeretnèd tenni szárítani kell ,mert megavasodik.
2 opció van. Vagy annyit törsz meg amit fölhasználsz.
Vagy megtöröd mind de szárítgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!