A sertéspörköltet mivel lehetne íncsíklandozóvá tenni?
Vörösboros sertéspörkölt nokedlivel.
Mindent visz :)
Minden egyéb csak elrontaná az ízét.
Egyébként a fűszerezés oltárán megpróbálkozhatsz egzotikus fűszerekkel is (pl souvlaki). Ahány fűszer, annyiféle íz végkifejlet lesz majd. De az eredeti, magyaros ízvilágú pörkölthöz egyik sem ér fel (bocsánat, de gasztro-patrióta vagyok) :)
Azért ez így nehéz lesz akkor. Lehet, hogy vaddisznóval kellene feldobni a következő pörköltet. Azért a vadhús számottevően másabb íz.
Ez esetben meg marad az eltérő fűszerezés.
Lehet variálni, például tejfölt teszel rá, mint a paprikásra, vagy összefőzöd krumplival, pusztapörköltnek, vagy vörösboros pincepörkölt, rizzsel összefőzve bácskai rizses húsnak, vagy a maradékból csinálhatsz töltött, vagy rakott zöldséget, stb, stb.
De ha sok pörköltöt főzöl, és már unod, akkor miért nem csinálsz valamilyen aprópecsenyét? A hús ugyan az, a belevalóktól meg változatos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!