A sertéspörköltet mivel lehetne íncsíklandozóvá tenni?
Keves kérdező ebbe neked mi a borzalmas? Teljesen átlagos recept amit az első irt es finom is!
Csak egy kérdésem lenne ha neked ez borzalmas,megirnad hogy te hogy főzöd a pörköltet?
Ugyanis alap anyag ugyanezz csak teszel bele plusz dolgokat!
Ha a linken lévő ötletek borzalmasan hangzanak számodra, akkor nem szereted igazán a sertéspörköltet. :) :) :)
Amúgy személyes véleményként: a bor nem rontja el a pörit, a paprikát és paradicsomot én is teszem bele attól is nagyon finom, szóavl a lecsós sem lehet rossz. A zöldborsó sem rontja el, bár én azt csak csirkepörköltbe tettem eddig, vagy önmagában borsópörköltet főztem belőle... A gomba szintén jó ízt ad, igaz azt is csak csirkéhez szoktam tenni, de disznóhússal sem lehet rossz, ha figyelembe vesszük azt hogy hány fajta húsos ételbe teszik akár töltelékként akár köretként. Remélem tudtam segíteni. :)
Ha a linken lévő ötletek borzalmasan hangzanak számodra, akkor nem szereted igazán a sertéspörköltet. :) :) :)
Szerintem meg nem tudja jol megfőzni 😉 ezert tunik neki borzalmasnak😊
Valaki megint ráfeküdt a piros kézre.
Szánalmas.
Milyen pörköltet szeretnél akkor kérdező, ha egyik sem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!