Knorr Bolognai alapnál piríthatom hagymával a darálthusit?
Piríthatsz hozzá hagymát, de én a helyednek az "alapot" hagynám el, mert semmi értelmes sincs benne, csak egy csomó fölösleges vegyszer.
Sokkal olcsóbban és finomabbat tudsz készíteni, ha ehelyett normál füszereket használsz és még egészségesebb is lesz a kaja.
Persze, tudom, hogy sokkal jobb lenne. Csak nagyon kezdő vagyok, ráadásul egyedül vagyok itthon és most ezt láttam egyszerűbbnek. Legközelebb nem így csinálom :)
Köszönöm a választ!
Szavamra nem értem, miért egyszerűbb tasakos alapot használni, a hagyma, fokhagyma és a darálthús után, mint paradicsomot feldarabolni, megízesíteni sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal, utánaönteni annyi vizet, hogy még ne lepje el, majd kis lángon rotyogtatni, amíg be nem sűrűsödik, de tényleg. És a végeredmény százszor finomabb. A Knorr még csak nem is olasz cég, közük nincs az olasz konyhához.
De hogy a kérdésre válaszoljak, elhagyhatod a hagymát, a sok mesterséges "ízfokozó" úgyis elnyom minden más ízt.
Azért volt egyszerűbb, mert tasakos alap volt itthon.
Első válaszolónak a receptet megköszönném! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!