Savanyú káposztából lehet paradicsomos káposztát főzni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 11:19
11/21 anonim válasza:
Bármilyen káposztából lehet. A kérdés az, hogy: milyen lesz? Én szeretem a savanyú ízt, de, ha savanyú káposztával csinálnám, biztos összehúzná a seggem azonnal. :)
12/21 anonim válasza:
A káposztát nem szabad kimosni! Az nem sz4ros gatya! :)
13/21 A kérdező kommentje:
#12 -nek : Mondjuk, ez a Te véleményed, de sokan kimossák (még akkor is, ha nem sz..os g... ). Én a húsoskáposzta készítésekor is kimosom, mert különben nagyon savanyú lenne. És nem én találtam ki a kimosást (tanácsolták, mint igazolódott, helyesen). Szóval : SZABAD KIMOSNI!!
2015. szept. 15. 20:16
14/21 anonim válasza:
Kedves 12-es!
Igazad van, nem sz@ros-gatya a hordós káposzta!
Csakhogy nem vagyunk egyformák: ha nem mosom ki a káposztát, akkor annyira savanyú, hogy nem érkezek "időben kiszaladni", és nálam lesz a sz@ros-gatya!!!
Ezért engedtessék már meg nekem, hogy én döntsem el, kimosom-e a saját hordós káposztámat, vagy nem!
15/21 anonim válasza:
A savanyú káposztát akkor minek kell savanyítani? Azért, hogy utána még pocsékolja az "ember" a kimosásához a vizet is? Micsoda környezettudatosság! Na, veletek szép jövő elé néz a bolygó!!!
16/21 lcadam válasza:
Van egy ötletem a savanyú íz kezeléséhez: 1 mokkáskanál szódabikarbóna.
Ez bevált a babételeknél és pld. a hagymalevesnél.
17/21 A kérdező kommentje:
#15 -nek : pl. azért, hogy elálljon. Egyébként pedig te nyilván valóan csak húzod az agyát a jónépnek, s közben röhögsz a markodba, hogy komolyan vesznek. Mással szórakozz hülyegyerek!
2015. szept. 16. 16:18
18/21 A kérdező kommentje:
oké a babételeknél, meg oké a hagymalevesnél, de némelyik savanyúkáposztánál nem tom mire menné a fenti szódabikabóna mennyiséggel.....
2015. szept. 16. 16:20
19/21 jancsiur válasza:
Erre a kérdésre egyik kolégám mondását idézem "megfözöm én a szart is csak legyen aki meg egye"
20/21 A kérdező kommentje:
jancsiur idézete sehogy nem passzol ide. De, ha neki kellemes téma az általa nevezett anyag evése, lelke rajta, de minket "normálisokat" kihagyhatna az álpári hülyeségéből
2015. szept. 16. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!