Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak a pudinggal...

Mit csináljak a pudinggal hogy ne legyen bőrös?

Figyelt kérdés
A dobozos pudingok nem azok, miért? Szeretem, amit én főzök, de azt a vastag hártyát nem.
2010. márc. 2. 18:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
egy kis porcukorral meghinted a tetejét
2010. márc. 2. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Pedig olyan finom az a "bőr", meg a gombocok :D bár csak abbol állna:D
2010. márc. 2. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
66%
Hát a porcukor nem tudom használ e, mert én szeretem a bőrt. Ha te nem úgy tutira megoldható a gondod, ha még hűl sokszor megkevered. Amint elkezd egy kis vékony bőr keletkezni rajta, rögtön keversz. Ezzel a bőr a pudingba "süpped" és el is tünik teljesen.
2010. márc. 2. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd teljesen kihűlni! És volt-nincs "bőr". (Ugyanis ez attól van, hogy a teteje előbb szilárdul.)
2010. márc. 2. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Én is azt hallottam, hogy kristálycukrot kell a tetejére szórni, de még nem próbáltam ki. Esetleg, ha lágyabbra főzöd a pudingot, akkor nem lesz annyira bőrös.
2010. márc. 2. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim válasza:
64%
Fóliát kell rakni rá
2010. márc. 2. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy tudom, hogy nem szabad rögtön a hűtőbe rakni, hanem szobahőmérsékleten kell lehűteni, majd onnan a hűtőbe. Nem tudom garantálni, hogy beválik, mert én is pudingbőrke-párti vagyok! :)
2010. márc. 2. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit macera, de ha addig kevered, amíg ki nem hűl, akkor nem lesz bőrös, mert egyszerre szilárdul meg a többi részével.
2010. márc. 2. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Én nem főzöm túl sűrűre, a bőr akkor is megmarad, ha már teljesen kihűlt. És szobahőmérsékleten hűtöm. A fóliával való letakarásra már én is gondoltam, meg a folyamatos kevergetésre, habár az utóbbi nálam nem mindig megoldható, mert van, mikor babapiskótát, vagy kekszet rakok bele, úgy meg nem akarom kevergetni. A cukorral szórást még nem hallottam, de kipróbálom. Köszi mindenkinek:)
2010. márc. 2. 19:59
 10/17 anonim ***** válasza:
55%

Szia! folpackkal szorosan fedd le és hagyd nyugodtan kihűlni. a fólia alatt pára keletkezik és nem bőrösödik.

én is úgy hallottam valahol, és a gyakorlatban be is vált.

üdv.

2010. márc. 3. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!