Hogyan kell készíteni a gyümölcs levest tejjel és pudinggal habarva, hogy ne legyen csomós? És milyen fűszerek kellenek bele és mennyi?
Figyelt kérdés
2007. dec. 17. 10:01
1/4 anonim válasza:
Szia. A pudingot keverd el a tejben, forrald a levest és lassan adj hozzá a forro levesből a pudingos keverékhez, keverni kell annyit adj hozzá hogy átmelegedjen a pudig ekkor bele öntheted a levesbe óvatosan. Én étkezésikeményítővel szoktam sűríteni attól biztosan nem lesz csomós. Fűszernek pedig egész fahéjat és egész szekfűszeget használok, pici cukor és citromlé v. citrom karika.
2/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy a habarást lassan öntöm a levesbe, és a másik kezemmel habverővel gyorsan kevergetem. Nekem soha nem marad így csomós.
3/4 anonim válasza:
Ha forrásban van a levesed,húzd félre a tűzhelyen,keverd bele a habarást,tedd vissza,és kevergetve főzd fel.Tovább nem kell főzni,mert akkor a puding "elenged" és egyre hígabb lesz.Így sosem lesz csomós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!