Hogy lehet, Házilag gyümölcs pálinkát készíteni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amit sima pálinkával kezdünk.
Én nagyon szeretnék egy málna vagy eper házi pálinkát recepteket elolvasom.
2010. máj. 31. 18:48
1/15 anonim válasza:
Hogyan mivel akarsz főzni pálinkát? Egy berendezés nagyon sokba kerül pláne biztonságosra és egészségesre csinálni.
2/15 anonim válasza:
Nem ezt hívják adócsalásnak:)Pálinka recept, hát igen...
Szerintem ne állj neki.
4/15 anonim válasza:
olvassák a rendörök is ám ezt az oldadlt, szal ovatosan!
5/15 anonim válasza:
"Nem ezt hívják adócsalásnak:)Pálinka recept, hát igen"
Nem az adó a legnagyobb probléma hanem a rossz technológiával főzőtt lötty tele van mérgező anyagokkal mert se a hűtést se a hőfokot nem tartották be.Én tisztáztam ilyen házilag főzött löttyöt ne tudjátok meg mennyi szemét van benne mégha a cefre eredetileg jó is volt.
6/15 anonim válasza:
Majd a VPOP meg mondja Neked hívd őket!
7/15 anonim válasza:
Gyűjts össze a gyümölcsöt, rohadt is lehet, és tedd hordóba. MAjd keress egy kifőzdét, ahol x összegért megcsinálják. Úgy tudom, módosítják a törvényt, és házilag is lehet majd pár litert főzni megint.
8/15 anonim válasza:
télleg ez engem is érdekelneXD(mármint a jogszabály h ujra lehet fözni otthon:) )
9/15 anonim válasza:
Pálinkát nem csinálnék házilag, nem azért mert illegális, hanem mert elég macerás lenne úgy csinálni h iható legyen.
Csinálj inkább meggybort, én azt szoktam, 16%os körülit:D
10/15 A kérdező kommentje:
hát meggy az nincs csak cseresznye:D de abból 3 darab 15m magas kb:)
2010. jún. 2. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!