Hogy lehet, Házilag gyümölcs pálinkát készíteni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amit sima pálinkával kezdünk.
Én nagyon szeretnék egy málna vagy eper házi pálinkát recepteket elolvasom.
2010. máj. 31. 18:48
11/15 anonim válasza:
A cseresznyét hagyd egy kicsit túlérni a fán, kicsit rohadt az nem baj. Majd miután összegyűjtötted, amennyire lehet magozd ki, ugyanis a mag keserű izt ad neki, majd adj hozzá kis cukrot. Zárd le az edényt és hagyd állni egy hónapot. Utánna vidd el a fődébe
kifőzetni.
12/15 anonim válasza:
Csak akkor áll neki, ha valahogy le tudod szűrni hogy meddig fő ki etil alkohol, és azt el kel égetni, mert egy csepp és megvakulsz tőle. Ez nem vicc!
13/15 A kérdező kommentje:
de én egyik hawertól lestem el hogy ő úgy csinálta hogy
vett egy pálinkát és abba tett bele pár darab gyümölcs szemet és megkóstoltuk nagyon finom volt..
2010. jún. 5. 09:55
14/15 anonim válasza:
Nekem kuktám van, a lepárló csövet magam hajtottam puha rézcsöböl és beletettem egy kis hordóba. Cefrét azt rohasztani kell egy hordóba, esetleg kicsi cukrot hozzá.
15/15 anonim válasza:
Nagy tévedés, hogy rohadt vagy földes gyümölcsöt is bele lehet tenni a cefrébe!! Pontosan a földes gyümölcsből készülő cefre lehet mérgező! Pálinkát csak olyan gyümölcsből szabad készíteni, amit magad is szívesen elfogyasztanál. Egyékbént neki se álljál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!