Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy lehet, Házilag gyümölcs...

Hogy lehet, Házilag gyümölcs pálinkát készíteni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok amit sima pálinkával kezdünk.

Én nagyon szeretnék egy málna vagy eper házi pálinkát recepteket elolvasom.

2010. máj. 31. 18:48
1 2
 11/15 anonim válasza:

A cseresznyét hagyd egy kicsit túlérni a fán, kicsit rohadt az nem baj. Majd miután összegyűjtötted, amennyire lehet magozd ki, ugyanis a mag keserű izt ad neki, majd adj hozzá kis cukrot. Zárd le az edényt és hagyd állni egy hónapot. Utánna vidd el a fődébe

kifőzetni.

2010. jún. 3. 13:06
 12/15 anonim válasza:
Csak akkor áll neki, ha valahogy le tudod szűrni hogy meddig fő ki etil alkohol, és azt el kel égetni, mert egy csepp és megvakulsz tőle. Ez nem vicc!
2010. jún. 4. 18:40
 13/15 A kérdező kommentje:

de én egyik hawertól lestem el hogy ő úgy csinálta hogy

vett egy pálinkát és abba tett bele pár darab gyümölcs szemet és megkóstoltuk nagyon finom volt..

2010. jún. 5. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem kuktám van, a lepárló csövet magam hajtottam puha rézcsöböl és beletettem egy kis hordóba. Cefrét azt rohasztani kell egy hordóba, esetleg kicsi cukrot hozzá.
2010. jún. 7. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagy tévedés, hogy rohadt vagy földes gyümölcsöt is bele lehet tenni a cefrébe!! Pontosan a földes gyümölcsből készülő cefre lehet mérgező! Pálinkát csak olyan gyümölcsből szabad készíteni, amit magad is szívesen elfogyasztanál. Egyékbént neki se álljál.
2011. febr. 25. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!