Hogy kell házilag csinálni pálinka főzőt?
Figyelt kérdés
Házilag akarnék tákolni egy pálinka főzőt.
Nem fogyasztásra, csupán kísérletezésre kell.
Lehetőleg minél magasabb szeszfokot szeretnék elérni.
2011. aug. 8. 22:14
2/3 anonim válasza:
ezt nem értem,hogy nem fogyasztásra hanem kísérletezésre..be akarod oltani vele a növényeidet? ha pálinkafőzőt akarsz készíteni ahhoz elég nagy szakértelemre lesz szükség meg egy CNC marógépre :)
3/3 anonim válasza:
en is csinaltam, ill csinaltattam...kell hozza egy bojler vagy legalabbb egy hordo ami tiszta a fala vastag es lehetoleg rezbol legyen, de ha nincs abbol neked az se baj latom h mire kell...a hordonak vagy a bojlernek a tetejet le kell vagni es kell csinaltatni rezbol egy rendes palinkafozo tetot, ezt meg tudod nezni h milyen ha beiroda googleba. Ha ez megvan akkor a huto reszet kell elkesziteni kell bele rez cso, amit spiral alakba bele kell helyezni es rogziteni 30-40 literes edenybe kb 2-2,5 m kell, hogy jol lecsapodjon. na mindegy ird le az imel cimedet s en kuldok kepeket. Tudom milyen a semmibol kiindulni ezert segitenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!