Vajon milyen ize lesz?
Figyelt kérdés
Szeletekre felvágtam a lapockát, holnap szeretném megsütni, de most bepácoltam. A pác tartalma: vegeta, olaj, bors, mustár. Milyen lesz? Ti mit szoktatok a pácba tenni?2015. jún. 20. 18:52
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a pácba még fokhagymát is tettem.
2015. jún. 20. 18:53
2/9 anonim válasza:
Szoktam hasonlót, de vegeta nélkül.Én még egy kis kecsapot , mézet, fűszereket is keverek a mustár mellé, és a megkent szeletek közé félkarikára vágott hagymát is teszek. Lefolpackozva teszem hűtőbe.másnap zsiradékkal kikent tepsibe teszem azon mód, egy picurka vizet öntök alá, majd szorosan lefóliázva kb 45 percig sütöm kb 180 fokon.
Félidőben megforgatom, majd a végéén fólia nélkül egy színre sütöm.
Nagyon finom, szaftos, omlós hús a végeredmény.
3/9 anonim válasza:
Soha nem használok vegetát, hanem valódi fűszereket. Nem lesz rossz, de vegeta helyett borsot és borókát érdemes tenni, és nem olajban, hanem zsírban kisütni. Egészségesebb is, és a disznóhúshoz nem való az olaj.
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem írtam hogy olajban fogom sütni :D Nyugi van :)
Köszi a válaszokat!
2015. jún. 20. 20:09
6/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok de kb úgy támadtok a vegeta miatt, mintha hipó lenne.
2015. jún. 21. 07:55
7/9 anonim válasza:
Nem igaz.
A hypó legalább hasznos.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem :) Szebb napot!
2015. jún. 21. 08:14
9/9 anonim válasza:
Máskor sót/vegetát csak sütés előtt közvetlen szórj rá, akkor szaftosabb marad a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!