Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bolti leveles tésztát szeretné...

Bolti leveles tésztát szeretnék megtölteni, vajon jó lesz így?

Figyelt kérdés
Egyik fajtába füstölt kolbász karikákat tennék, a másikba párizsi és sajtkockákat.Ha így simán a négyzetekbe belepakolom és a széleket összenyomkodom, az úgy jó lesz?Vagy a belsejét meg kell még kenni valamivel, pl tejföllel?
2013. aug. 22. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:

A párizsi és sajt kocka jó . mert a sajt megolvad így nem lesz száraz a tészta .

A kolbász alá tehetsz : gulyás ,pizza kérémet vagy csak kechapot .

2013. aug. 22. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A kolbászból főzés közben kiolvad a zsír, vagy legalábbis annak egy része, tehát az sem lesz száraz. Inkább arra vigyázz ott, nehogy túl csömör legyen!
2013. aug. 22. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó az elképzelésed, de a technikára javasolnék más formát.

háromszögekre vágd a kinyújtott leveles tésztát, tedd bele a tölteléket ( virslivel szoktuk ). a haromszög csúcsa felfelé álljon. a két oldalsót ráhajtod a töltelékre, a szembe lévővel pedig betakarod. lekened felvert tojással, és megszórhatod akármivel. reszelt sajttal, szezámmaggal, köménnyel. isteni finom és gusztusos.forró sütőben gyorsan megsül.

2013. aug. 22. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

A leveles tészta eleve egy rendkívül zsíros tésztafajta, így én a töltelék zsírossága miatt nem aggódnék.

Biztos finom lesz csak kicsit csömör. Sörkorcsolyának jó... :)

2013. aug. 22. 23:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!