Vajon milyen lesz ez a krém tortába?
Csinálok egy alap pudingot csoki ízben,valamennyivel kevesebb tejjel.hogy sűrűbb legyen.Belekockázok még melegen egy tábla tejcsokit.Kikeverek margarint porcukorral összeforgatom.Végül adok még hozzá pörkölt darált mogyorót.
Olyant már csináltam hogy csoki pudinghoz mogyorót kevertem.Úgy finom lett,majdnem hamis nutella íze lett.
Még az jár a fejemben hogy mivel díszítéshez úgy is vennem kell tejszínt,esetleg még 1-2 dl-t felverve adok hozzá.Szerintetek?
Tejcsoki helyett étcsokit tennék bele, annak intenzívebb csokis íze van - a krémben nem lesz keserű.
A tejszínhabbal óvatosan, mert a margarinos krémekkel nincs jóban :) ízre finom, de az állaga olyan lesz, mintha kicsapódott volna, trutymós - 2 próbálkozásból 2x ez lett a vége, pedig minden hideg volt. Esetleg próbáld ki előtte egy kisebb tálkában, és ha okés, akkor mehet az egész.
amúgy istenien hangzik, szeretem a mogyorós-csokis kombinációt!
Köszönöm szépen a válaszokat!Akkor nem rakok bele tejszínt csak díszítésnek!Jövő hétre szerdára csinálom majd kisfiam 6.-ik szülinapjára :)
Szép napot kívánok mindkettőtöknek! :)
Andrea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!