Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerű, gyors, nem túl édes...

Egyszerű, gyors, nem túl édes krém tortába?

Figyelt kérdés

Van itthon kész tortalapom és szeretném megcsinálni a lányomnak.

egy gyors és finom krém receptre lenne szükségem,ami tojásmentes és nem tömény margarin meg cukor.

Köszönöm a válaszokat...


2011. dec. 30. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Margarin nélkül hogy akarsz krémet csinálni? Az édesség meg attól függ mennyi cukrot teszel bele.Margarin és gesztenyemasszával pillanatok alatt lehet fínom krémet csinálni.
2011. dec. 30. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Gesztenye krém.

1db gesztenye massza lereszelve. 3dl tejet 3 evőkanál lisztel sürüre főzünk.. Ha kihült 10 dkg vajat 10dkg cukorral kikeverünk. A tejes kéremet kikeverjük


simára a cukros vajjal, majd bele keverjük reszelet gesztenyét.Szoktam bele tenni rumot ,de gondolom ezt a kislányod miatt kihagyod...

Meggykrém.

1üveg meggy befötett lecsöpögtetünk. A levét 2 kanál keményitővel sürüre főzzük . Amikor félig sürü 2 evőkanál meggy lekvárt keverünk bele. a félbe vágott meggy szemeket beleteszük a krémbe .Én a meggykrém alá a torta lapra felvert tejszinhabot szoktam tenni.

A meggyet apritóba szoktam tenni .annyira,hogy kicsit összevágja ,de ne legyen pépes. Nekünk igy jobban bejött .

2011. dec. 30. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

3 dl tejben megfőzöl 1 csomag pudingport, amilyen ízűt szeretnél. Kihűtöd.

15 dkg puha margarint és 15 dkg porcukrot habosra kavarsz és kanalanként hozzáadod a kihűlt pudingot, minden kanál puding után jól felhabosítod a krémet.

Bármilyen pudinggal nagyon finom. Kedvencem az így elkészített vanília, puncs, és karamellkrém, na meg a csokikrém (a csokipudingos krémhez 1 púpos evőkanál cukrozatlan kakaóport is szoktam keverni, hogy még csokisabb legyen).

2011. dec. 30. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem úgy gondoltam hogy margarin nélkül...

A dobostorta krémjére értettem,tömény cukor,margarin,kakaópor elegye...

köszönöm a válaszokat..

2011. dec. 30. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdemes a Hulala növényi tejszínt kipróbálni. Sokáig eláll a hűtőben és sokmindenhez fel lehet használni. Tortába kitűnő krém lesz belőle, akár egy ízesített joghurtot teszel bele, vagy egy kis olvasztott csokoládét, vagy bármi mást. Gesztenyét, lekvárt, gyümölcsöt. Én szoktam a tortalapokat úgy csinálni, hogy egy vékony lekváros réteg és rá a Hulala hab ízesítve. Vagy a legjobb egy gála pudinggal kikeverve!! :)

Ja a Hulala egy kicsit már önmagában is édes, de nagyon könnyű töltelék van belőle.

2011. dec. 30. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

[link]


több vajmentes krém receptjét is megtalálod itt

2012. jan. 5. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!