Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebben hogyan kell elkeverni a...

Ebben hogyan kell elkeverni a gesztenyemasszát, hogyan oldódik fel?

Figyelt kérdés

Nem értem, hiszen voltaképpen hidegen kellene elkeverni, hogyan fog feloldódni???


"A krémhez a Ramát a porcukorral kikeverjük. A tejben felfőzzük a vaníliapudingot, és ha kihűlt, összekeverjük a Ramás krémmel és hozzákeverjük a gesztenyemasszát."


[link]


2011. dec. 23. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Reszeld bele, keverj rajta 3-mat, és kész.

Hamarabb össze fogod tudni keverni, mint a rámát a porcukorral.

2011. dec. 23. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2011. dec. 23. 15:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!