Hogy lehet tejben elkeverni lisztet?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 20:13
1/7 anonim válasza:
Ha habaráshoz kell, én fogom a mércés mixert, öntök bele tejet, dobok rá pár kanál lisztet és összerázom.
3/7 anonim válasza:
Én meg mindig fordítva. A liszthez keverem apránként a tejet (először sűrű massza, amit folyamatosan hígítok), gyors mozdulatokkal keverve olyan sima lesz, hogy még szűrni sem kell.
5/7 anonim válasza:
Ha nincs mixered,akkor egy befőttesüvegbe öntsd a tejet,és add hozzá a lisztet. Ráteszed a tetejét,és jól összerázod. Így tökéletesen sima habarást kapsz,nem kell kevergetni,hogy sima legyen. Öntheted bele szűrés nélkül az ételbe.
7/7 anonim válasza:
Először szitáld át a lisztet,apró lyukú szitán és önts hozzá egy pici tejet és mindig egy kicsit,mint ha pudingot csinálnál:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!