A pogácsákban a tönkölybúza lisztet mivel helyettesíthetem?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi a különbség?
Sajnos nálunk a boltban nem kapni ilyet, és most nem tudok bemenni vásárolni nagyobb üzletbe.
Van valakinek tippje?
Hagymás-köménymagos pogácsáról lenne szó amúgy, ha ez számít.
2011. ápr. 19. 09:50
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a tönkölybúzaliszt egészségesebb, de a belőle készült pogácsa egyáltalán nem finom.nehéz és tömör.
nyugodtan csinálj pogácsát sima finomlisztből.
2/5 anonim válasza:
a lisztek szabadon keverhetők - pl én búzaliszt és barna rozslisz kev.ből sütök pogácsát- izlik a fogyasztóknak, tömik befele
3/5 anonim válasza:
Nem használtam még tönkölybúza lisztet, de a sima finomlisztből is teljesen jó a pogácsa.
4/5 anonim válasza:
A tönkölybúzától nem lesz tömör a pogi, csak ha teljes kiörl. a tönkölybúzaliszt.
A tönkölybúza egy búzafajta, ami sokkal több vitamint és ásv. anyagot tartalmaz, mint a hagyományos búza. Ugyanúgy lehet finomítani, mint a hagyományos búzát - így nyugodtan használhatsz finomlisztet helyette. Ha nem teljes kiörl., akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!