Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bevalt marcipankrem receptet...

Bevalt marcipankrem receptet irnatok nekem? Nem bevono, hanem tolteni valo krem tortaba.

Figyelt kérdés

Marcipanbol szeretnek kremet kesziteni, elkepzelesem van, receptem nincs. 1500 talalat van marcipantortara/kremre, de szinte mindegyik a torta bevonasarol szol, en kremet akarok csinalni.

Eloszor arra gondoltam, hogy nagyon suru vaniliapudingot fozok, a marcipant aprora reszelem, vagy robotgepben valamennyi vajjal felhabositom es osszekeverem a pudinggal.

De felek, hogy igy is darabos lenne a marcipan benne, vagy morzsas.

A masik megoldas ami talan jo lenne, hogy keves tejjel/tejszinben megolvasztom a marcipant, besuritem pudingporral es igy keverem bele a vajat.

Szerintetek ez igy jo lenne?

Ha van kiprobalt recepted, akkor azert is halas lennek.

2011. máj. 18. 14:28
 1/2 vaszily katalin ***** válasza:
ÉN SOKAT fözök, sütök.és szerintem vegyél marcipánt.ha tudsz krémet fözni .aba higabb álapotba öntsd bele.s ugy kutyuld.mikor a krém már majdnem kész a krém.ha gondolod .probáld ki .és irj mijen lett.puszi.ja meg ha krém reszept kell a fözös.irj.tojássárgájával készül.
2011. máj. 26. 19:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Vegul tejszint foztem fel keves liszttel, a vegen beleolvasztottam a marcipandarabokat. Igy hagytam langyosra hulni es kavartam bele keves vajat. Cukor egyaltalan nem kellett, a marcipan miatt eleg edes lett. Nagyon szuper volt a krem, tenyleg nagyon finom volt. Sok marcipant tettem bele, mert volt boven.

A tojasos kremeket en nem szeretem, csak akkor csinalom meg, ha valaki kifejezetten olyat ker tolem, de az akkor azzal jar, hogy egyaltalan nem eszek belole, sot, meg sem kostolom, csak saccolasbol izesitem a kremet. Sajnos a tojasra rettenetesen finnyas vagyok...

2011. máj. 27. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!