Cukorbetegség esetén mivel lehetne befőtteket, savanyúságot édesíteni?
lekvárt teljesen felesleges cukrozni
savanyúságba meg tegyél édesítőszert
Befőttbe nem kell cukor, így is van benne elég sok... Cukorbetegként valószínűleg nem enném.
Én kuktában teszem el, minden nélkül, víz sincs benne, így nem hígul fel az édessége a gyümölcsnek. Rendben, nem elég édes gyümölcsöknél kellhet édesítés, én eritritet használnék, de ha nem nagy a cukorféle mennyisége, a xillit is jó lehet.
Savanyúságot nem édesítenék, bár ízfokozó, tudom, de akkor sem hiszem, hogy kell bele. De amúgy itt is az eritritet tudom mondani.
Ha már eszünk, legyen a szánk íze szerinti, és akkor örömmel eszünk..
szóval vagy megnézed a bolti savanyúságokat, és lekvárokat milyen édesítőszerrel édesítik, vagy veszel a diétás részen édeskét, pötyit,stb...aszpartámot nem fogsz kapni úgysem, de az a legjobb...
édesíts nyugodtan, sokkal élvezhetőbb némelyik savanyú, vagy befőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!