Miért keményedik meg a lángosom sütéskor? Mintha kérge lenne.
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 20:42
1/5 anonim 



válasza:





Szerintem rossz hőfokon sütöd, de könnyebb lenne megmondani, ha leírnád, hogy készíted.
3/5 anonim 



válasza:





Nem elég forró az olaj,túl sok lisztel készíted a tésztát és nem elég vékonyra húzgálod ki olajba tétel előtt.
4/5 A kérdező kommentje:
Liszt, krumpli, élesztő futtatva, só. Bő olajban, de éppen csak serceg (de azért serceg), amikor beleteszem.
2015. jún. 7. 21:55
5/5 anonim 



válasza:





- nem dagasztod ki rendesen (én min. 10 percig dagasztom)
- leér az aljára, mikor sütöd
- nem forró az olajad
- kemény a tészta
- nem keleszted meg eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!