Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért keményedik meg a lángoso...

Miért keményedik meg a lángosom sütéskor? Mintha kérge lenne.

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz hőfokon sütöd, de könnyebb lenne megmondani, ha leírnád, hogy készíted.
2015. jún. 7. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Kis lángon süsd, ne hirtelen.
2015. jún. 7. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég forró az olaj,túl sok lisztel készíted a tésztát és nem elég vékonyra húzgálod ki olajba tétel előtt.
2015. jún. 7. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Liszt, krumpli, élesztő futtatva, só. Bő olajban, de éppen csak serceg (de azért serceg), amikor beleteszem.
2015. jún. 7. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:

- nem dagasztod ki rendesen (én min. 10 percig dagasztom)

- leér az aljára, mikor sütöd

- nem forró az olajad

- kemény a tészta

- nem keleszted meg eléggé

2015. jún. 9. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!