Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell olyan karamellát...

Hogyan kell olyan karamellát készíteni ami nem keményedik meg?

Figyelt kérdés
próbálkozok de sosem sikerül ><
2013. jún. 30. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Attol fugg mihez kell
2013. jún. 30. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Attol fugg mihez kell a karamell,bocsi elkuldtem hamarabb :)
2013. jún. 30. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Mert süritett tejből is tudsz,es az nemfog kemény lenni.

Forrasba lévő vizbe beledobsz egy konzerv,vagy befőtesüveg süritett tejet,annyi vizbe h ellepje,és főzöd min 2orán keresztül.nagyon finom lessz :)

2013. jún. 30. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Zolush válasza:
Egyébként a karamell készítése során mindenképp megkeményedik de ha pl. felöntöd egy kevés tejszínnel akkor olyan krémes állaga lesz és a sütiket megtöltheted vele . pl.(Karamellás képviselőfánk)
2013. jún. 30. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!