Az üvegben tartott porcukrom mindig meg keményedik. Van valakinek valami jó ötlete ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 12:28
1/6 anonim válasza:
Ha cukorszóróban tartod (amin ugye kis lyukak vannak), akkor tegyél bele rizst is. Amúgy pedig tartsd száraz helyen! A konyha nem igazán száraz hely, a spejzszekrény jobb.
2/6 anonim válasza:
egy kis kanálnyi sütöport keverj bele, akkor nem áll össze.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként a kamrába tartom a cukrot!
2009. szept. 28. 21:05
4/6 anonim válasza:
Tedd egy forgókéses robotgépbe! Egész finomra porlasztja.
5/6 anonim válasza:
látom hatalmas helyzetmegoldóképességed van.Ha a sima gyári csomagolásába tartod nem keményedik meg...
6/6 A kérdező kommentje:
A porcukor nem gyári és darálom le a kristálycukrot!
2009. okt. 15. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!