Aki szokott sertés velőt rántani, hogyan szokta elkészíteni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 20:10
1/5 anonim válasza:
Még fagyosan szeletelni és ugy panírozni. Hmmm isteni úgy szeretem:)
2/5 A kérdező kommentje:
boltban vettem, nincs fagyasztva, csak a hűtőbe tettem be! Így valami tipp? Azt tudom, h finom, csak mióta elköltöztem otthonról, nem anya csinálja, nekem meg még nincs tapasztalatom benne :D (anyát meg nem tudom megkérdezni, mert jelenleg külföldön van)
2010. febr. 27. 20:22
3/5 anonim válasza:
Rózsákra szedni,enyhán ecetes vízben megfőzni és panírozni
4/5 anonim válasza:
Vigyázz, a velő nagyon romlékony, sokáig ne tárold fagyasztás nélkül!!!
egyébként semmi fakszni:
szedd rózsáira (kb.1/4 tenyérnyi kis darabok)óvatosan mosd át,ha az ujjhegyeddel érzel csontszilánkot,azt szedd ki,ha a hártyát tudod, akkor húzd le.pici só, és panírozd bebő olajban süsd ki.Ennyi.Ne félj tőle, nem esik szét.
Nem kell előre főzni, az olyan lenne, mintha főtt húst rántanál ki.
5/5 A kérdező kommentje:
elkészült a mű, meg is ettük ebédre a párommal, nagyon finom volt :D
2010. febr. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!