Mitől áll össze jól a hamburgerhús?
Az eredeti hamburgerben nincs tojás, zsömle, prézli, stb.
A nyers húst kizárólag füszerekkel ízesítik (só, bors - hagyma, fokhagyma nincs benne!!!), nagyon alaposan összegyúrják, amít érezhetöen megváltozik az állaga (nyúlósabb, tesztaszerü lesz), pihentetik legalább fél órát és csak utána formázzák, majd sütik.
Így nem esik szét, legalább is több mint 20 éve sütöm így és még nem fordut elö ilyesmi nálam.
Banyek, a hamburgerben van hús???????
Én azt hittem az csak reklámfogás.
Darált marhahús, só, bors.
Semmi más nem kell bele és tökéletesen összeáll.
Sertés hús sokkal inkább hajlamosabb szétesni, ezért is érdemesebb marhából (az ízéről nem is beszélve).
Bakker, hogy lehet, hogy még egy ilyen kérdésre is érkeznek troll válaszok már kínomban nevetek ezeknek ennyire ingerszegény életük van, hogy ebben lelik örömüket? Na mindegy.
Köszönöm a válaszokat, érkezett 1-2 korrekt tanács. Plusz valaki még üzenetben is írt praktikákat szóval lesz mit kipróbálni! Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!