Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért esik össze a piskóta,...

Miért esik össze a piskóta, ha kiveszem a sütőből?

Figyelt kérdés
Sülés közben nagyon szépen feljön. de ha ki sűl és kezd kihűlni összeesik .

2015. febr. 20. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Rögtön kiveszed?
2015. febr. 20. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert hirtelen hideget kap. Hagyd a sütőben hűlni.
2015. febr. 20. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert amíg a tojás benne nem denaturálódik a magas hőmérséklettől, addig elfolyhat magától. Ugyanolyan,mint a rántotta: ha nem sütöd keményre, akkor hajlamos elfolyósodni a tányéron.
2015. febr. 20. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen hőfokon sütöd?Mennyi ideig?
2015. febr. 21. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen. Mikor megsül rögtön kiveszem.

Ha a sütőben hagyom hűlni nem ég meg a forró sütőben? Annak is kell egy kis idő amig kihűl.

2015. febr. 21. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad kivenni, támaszd ki a sütő ajtatját egy villával miután kész, akkor nem esik össze és nem is ég meg.
2015. febr. 21. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz szépen! Ki fogom próbálni.:-)
2015. febr. 21. 18:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!