Miért esik össze a piskóta tekercs? Mit lehet tenni ellene?










#1! kösz a tippet, de van akinek gáz sütője van, ahol nincs hőfok :(
nem akarok okoskodni de ha hagyod kiterítve, félbevágod, vastagon megkened lekvárral majd ráteszed a másik felét ugyan olyan íze lesz mint felhajtva...





Piskótatekercset vízes ruhára feltekerve kell kihűteni, hogy ne repedjen töltés után.
Milyen receptet használsz? A kanalasat? Nem sok a liszt? Nem törted meg a habot? Fel volt rendesen verve? Mennyire volt friss a tojás? A régebbi jobban tartja a habot. Ezt próbáltad? Rossz a sütő hőszigetelése és ingadozik a hőmérséglet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!