Lányok és nők! Hány évesen tanultatok meg főzni? Kitől és hogyan?
Én most kezdek foglalkozni a dologgal. Eddig is tudtam olyan alapokat mint mondjuk a tojásrántotta, de most komolyabban is szeretnék már megtanulni.
19/L
Én még nem tanultam meg, cak pár dolgot. Utálok főzni. És családot sem akarok, szóval mindegy.
26/N
9-10 éves körül anyukámtól. A szakácskönyvek is sokat segítettek.Tegnap is kaptam egyet anyák napjára, bár Sthal J. nem a kedvencem, de mégis érdeklődéssel forgatom.
A sütés főzés is egy olyan "tantárgy", amit élethosszig lehet tanulni :)
Tavaly novemberben összeköltöztem a barátommal (22 voltam), akkor kezdtem el tanulgatni netes receptekből. Anyum sajnos otthon sosem tanított. De egyre jobban megy :)
23/n
Először 13 évesen, kényszerből, mert anya meghalt, és én nem akartam, hogy apa ácsorogjon még munka után.
18-24 nem mehettem a konyha közelébe se - mostohaanyámnak fájt a dolog vmiért -, így akkor sokat felejtettem.
Aztán 24 évesen, mikor összejöttem a párommal, ő rengeteget segített, és most már imádok sütni-főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!